kovalzdw225 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Witam. Wczoraj zaobserwowałem dziwną sytuację, otóż strzelając do tarczy oddalonej ode mnie o 28 metrów kulka trafiała poniżej celu o 30 centymetrów. Postanowiłem na nowo wyregulować HU i przestrzelać broń na nowo. Dzisiaj kulka ponownie leciała 30 centymetrów niżej i na nowo musiałem wyregulować HU a pod 10 minutach (i 40 kulkach) od regulacji kulka znowu latała jak chciał. Strzelam z MB01 Well na kulkach 0.28. Drodzy forumowicze poradźcie co mam zrobić. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam, Maciej. Link to post Share on other sites
odi27 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Witam, odświerzam temat. Po wyregulowaniu hop up'u i oddaniu seri około 100 kulek hup up wracał do zerowych ustawieni. Replika to CM.037. Rozkręcałem juz komore hup up na nowo. Podokręcałem śrubki, lufa idealnie ustawiona w komorze i ciągle to samo. Jeśli ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał proszę o odpowiedzi. Link to post Share on other sites
blunk Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 To raczej nie ten dział, ale myślę że spowodowane to jest drganiami repliki z pracy silnika. Tutaj chyba nie odświeżamy jak coś. Link to post Share on other sites
arend Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Śrubę suwaka próbowałeś dokręcić? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 W "Jak zacząć?" odświeżanie jest zabronione. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts