Admit02 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Witam Tak wiec od jutra w mojej szkole będzie istniała team ASG(jest to brane jako zainteresowania pozalekcyjne) i związku z tym mam kilka pytań: 1.Czy są jakieś formalnie tzw czysto prawnie zawody/liga ASG w Polsce ? 2.Czy jest liga UE lub Światowa ?? 3.Czy jest polski związek ASG ? *Jeśli nie ma,(jak mi wiadomo wolałem się zapytać) Czy ktoś idzie/planuję utworzyć Polski związek ASG jeśli tak to proszę o kontakt.Temu się pytam bo panowie i panie mam w Polsce i na świecie pełno drużyn,sklepów itd. a my siedzimy w miejscu,wolimy sobie rozmawiać i pytać się nawzajem o to samo.Że piłkarze czy siatkarze czy inni mają ligi to ja też bym chciał mieć,też na tym zarabiać (może i nie) jak oni za wygrany mecz itd.Zarazem kiedy my się zbierzemy i zrobimy pozew/strajki co się da/żeby zmienić nasze prawo bo policja czy SM się doczepiają do nas,wlepiają nam mandaty lub co gorzej konfiskują broń.. 4.Gdzie mogę/ czy ktoś zna stronę/ znaleźć wszystkie prawa ASG i dotyczące zawodów. ? a)Pawa do organizacji masowych (nie wysyłac mnie na google bo już przeszukałem ) 5.Czy ktoś zna dobrą stronę/sklep gdzie można zakupić całe umundurowanie z bronią i resztą akcesorij ? dla kilkunastu osób .(kupno masowe) 6.Gdzie szukać sponsorów !? Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) 1.tak 2.może 3.tak 4.szukaj na wmasgu 5.demobil- mundury akcesoria i REPLIKI znajdziesz w gunfire taiwangun itd. 6.Nie znajdziesz i tyle. P.S Najgłupsze pytania jakie widziałem. A w łeb chcesz za to "szukanie"? http://wmasg.pl/pl/articles/show/315 Edited September 13, 2012 by Reegz Link to post Share on other sites
Admit02 Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 To już czytałem i nic mi nowego nie wnosi. Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Ja nie mogę złota łopata ci się należy . TO JEST WŁAŚNIE REGULAMIN nie znajdziesz lepszego , moim zdaniem , jak to ci nie pasuje to życzę owocnych poszukiwań. Link to post Share on other sites
Admit02 Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Twoja kompetentność jest bardzo niska jednocześnie nie mam zamiaru się z tobą skłócać,życzę ci miłej nocy .. Link to post Share on other sites
Królik Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 I sobie pogadało dwóch specjalistów. Dziękujemy za uwagę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts