Attero Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Ombre, jak ci się podoba AK-104 to znajdź w Polsce, albo ściągnij z zagranicy AK-104 od LCT Airsoft. Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 Wiecie co zrobię? Po prostu kupię tego: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/rk-02-full-metal-boyi.html Albo tego: http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/rk-05-full-metal-boyi.html I będę stopniowo wymieniał w nim części. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie. A tak przy okazji, jaka sprężyna mocniejsza do nich wejdzie? Żeby silnik dawał radę. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Weź tego pierwszego, ma składaną kolbę, więc bardziej uniwersalny - w ciasnych pomieszczeniach łatwiej manewrować, wygodniejszy w transporcie. Bebeszki mają identyczne. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Powała, AK-74M, czyli RK-05 też ma składaną kolbę... Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Ares jest w Specu dostępny. Jest tylko g36k(brzydal).Czekam na pełnowartościowe g36.Pisałem do nich i w najbliższym czasie znów będą go mieć ^^ Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) Powała, AK-74M, czyli RK-05 też ma składaną kolbę... Masz rację, moje niedopatrzenie. Jest tylko g36k(brzydal).Czekam na pełnowartościowe g36.Pisałem do nich i w najbliższym czasie znów będą go mieć ^^ Dla mnie właśnie G36K jest najładniejszy z rodziny Gietek, ale to oczywiście rzecz gustu. Ja też biegam z długą, podstawową wersją. Kocham Giety, za wyjątkiem wersji C, bo to "obrzyn". Edited September 17, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Czy te karabinki które wysłałem dadzą radę ze sprężyną 120 Guardera z Taiwana? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts