dsee Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 (edited) Witam otóż mam taki problem wczoraj doszły do mnie Kulki P&J 0,25 z Tworzywa Biodegradalnego strzelałem nimi wczoraj i były idealne latały po 50m itp . Dziś strzelałem nimi w tarcze wszystko było ok dalej daleko latały ale potem wziołem kulki białe 0,20 zaczelem strzelac sie zacinały . Potem włozyłem P&J 0,25 z tworzywa biodegradalnego i poprostu zaczeły sie też zacinać i latały max 5,10m a niekiedy daleko po 50 jak dawniej i z poczatku 3strzały nie wylatywały potem tak niekiedy podwojnie czym może byc przyczyna ? może rozkrecić go ? . Lufa nie jest zapchana napewno. POMOCY ! Nie wiem czy temperatura na dworze ma cos wspolnego. Edited September 15, 2012 by dsee Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Hopem kręciłeś? Może coś z gumką? Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Kreciłem nic nie pomogło nie wiem co sie stało np jak juz wystrzelam to nawet po 3kulki z niego wypadaja i mizernie lata czyli nie tak daleko jak wczoraj czy dzis rano Wszystko naprawione ! Okazało sie że trzabyło dokręcić śrubki Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Powód dosyć śmieszny :D. Jakkolwiek dopisz, gdzie te śrubki trzeba było dokręcić to może jakaś inna osoba (nieleniwa) szybko znajdzie rozwiązanie problemu dla siebie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts