downhill98 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Witam mam taki probelm mam zamiar kupic pistolet:http://allegro.pl/taurus-pt24-7-co2-bax-kwa-i2632213610.html i nie wiem zy on będzie dobry zacheciła mnie jego cena lecz martwi mnie jego tył magazynka czy tak ma wyglądać? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Przecież napisane w opisie jest, że brak zaworu. Trochę to wyklucza "w pełni sprawny" ale co ja tam wiem heh. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Nie będzie: W pelni sprawny pistolet. Stan bdb brak zawodu w magazynku Jak można pisać, że w "pełni sprawny" i "stan bdb"!!!??? :icon_evil: Ps Choć ta na dobrą sprawę nie wiadomo, czy to nie brak "wzwodu"... :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Dwutlenkowy gaziak od KWA jako zabawka z odpustu? :D Dawno się tak nie unieśmiałem. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Pewnie dlatego, że nie masz poczucia humoru bo owszem, to jest badziew. W dodatku niesprawny. Quote Link to post Share on other sites
Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 To już zdążyłem zauważyć, ale Ja na przykład nie opisałbym raczej gaziaka od KWA, jakikolwiek by on nie był, w taki sposób: "To nie jest należacy pistolet do asg co to za zabawka na kulki z odpustu.", bo z zasady określenie "odpust" i skrót KWA trochę się gryzą. Choć to tylko "Moja opinia" :) Quote Link to post Share on other sites
dsee Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 To szczerze wolałbym dodać 10zł i mam Shotguna z taiwangun sprawnego . Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 A czemu sądzisz, że się gryzą? Zobacz czym zajmuje się KWA wypuszczając swoje własne repliki. Własne, a nie rebrandy KSC czyli repliki tzw KSC/KWA. Quote Link to post Share on other sites
Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Niech będzie, przyznaję Ci rację. Widać niedokładnie przyjrzałem się ofercie tegoż producenta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts