butelka Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Pytanie na szybko. Którą wybrać? Warto dopłacić mi 100zł do HFC? Poczytałem o nich, lecz opinie są podzielone raz na korzyść HFC, raz KJW. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Z mojej strony nie polece ci HFC, niby ją mam, ale połowa części to nie HFC :D luzy na zamku, farba o dziwnym odcieniu. Działać działa, ogólnie beretty nie mają regulacji HU, co mi średnio odpowiada... Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Brał bym KJW, miałem i nie było żadnych problemów. Quote Link to post Share on other sites
szkielet1990 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 KJW. Mam full metal i polecam. Dobre wykonanie, dobrze działa i dobrze strzela. Przemieliła już ok. 3000bb i smiga dalej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts