Vender Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Witam, Moje stopy mają tendencje do szybkiego obcierania palców oraz łapania odcisków dlatego potrzebuję buta naprawdę wygodnego. Buty będę je nosić na jakieś długie marsze/MilSimy/LARP'y etc. oraz nie wykluczone, że na zwykłe niedzielne strzelanki i w miasto jak zaczną się jesienne ulewy i zimowe mrozy. Zastanawiam się nad HAIX Model 2005 ale może jest coś lepszego w tej cenie ? Preferowałbym skórzane buty które mogę zapastować i nie martwić się że nasiąkną wodą i będę musiał je później suszyć. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Jeśli chcesz buty bardzo wygodne polecę Ci Batesy. Mam już 4 pary różnych, począwszy od cwelków po wysokie taktyki. Jednym minusem jest cena, bo modele z gore zaczynają się powyżej 500zł. Quote Link to post Share on other sites
mikexxx Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 StarForce. Użytkuję już 3cią parę i stwierdzam że te buty są nie do zajechania (Obecnie używam SEK Elite w Desercie, jestem bardzo zadowolony) Batesy też jak najbardziej, lecz u mnie żadna para nie wytrzymała dłużej niż rok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts