Ripx97pl Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 No masz rację, muszę przyznać. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ja mogę polecić tę konwersie bo byłem użytkownikiem jej w SWD A&K. Szczerze gdyby nie wężyk i zmiana gustu to pewnie do dziś bym tego używał bo konstrukcja była na tyle porządnie wykonana że nie ma co się tam popsuć. SWD używałem coś w granicach pół roku i nigdy nie miałem z nim problemu mniemam że każdy inny karabin z tą konwersią będzie tak samo działał. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Dobra, wszyscy mówią o tysiącach zł, a dlaczego nikt nie wspomina o gazowej konwersji mancraft? Bo nie jest to konwersja dla każdego i kolega może jej zwyczajnie nie kupić. Oferuje spore możliwości, a umysłowych gimboli nadal jest zbyt wielu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Jest to konwersja dla każdego kto umie pogodzić się z wężykiem. Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) Krótką pamięć masz (wiem, że to tylko jeden typ replik) :icon_wink: To się w sumie sprawdza (mówię o kapsułach w kolbie, oczywiście nie przy wszystkich replikach... bo nie wszędzie na to miejsce jest). A tak to naturalnie, to czy wężyk przeszkadza czy nie - sprawa indywidualna. Jutro z Taiwangun'a przyjdzie nam MB-08 na małe testy. Nie planuję tam wkładać magicznych komór, czy innych cudów. Ino promyka z SWD i gumkę HU systemy. Spust zostaje stock, cylinder też, może jakieś pierdółki sobie dorobię typu rączka przeładowania czy coś w tym guście, no ale... :icon_wink: Edited October 4, 2012 by Zambezi Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ale sam mówiłeś, że to jeszcze nie w fazie produkcyjnej. Czyli mowa była o wersji wężykowej. O wersji bez wężyka bynajmniej nie zapomniałem ;]. Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ano, ale po weekendzie myślę, że będzie już wszechno wiadomo :) Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Jest to konwersja dla każdego kto umie pogodzić się z wężykiem. Kiedyś czytałem o selekcji chętnych, dlatego tak napisałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts