Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zakup snajperki i kilku rzeczy na początek.

Recommended Posts

Ja mogę polecić tę konwersie bo byłem użytkownikiem jej w SWD A&K. Szczerze gdyby nie wężyk i zmiana gustu to pewnie do dziś bym tego używał bo konstrukcja była na tyle porządnie wykonana że nie ma co się tam popsuć. SWD używałem coś w granicach pół roku i nigdy nie miałem z nim problemu mniemam że każdy inny karabin z tą konwersią będzie tak samo działał.

Dobra, wszyscy mówią o tysiącach zł, a dlaczego nikt nie wspomina o gazowej konwersji mancraft?

Bo nie jest to konwersja dla każdego i kolega może jej zwyczajnie nie kupić. Oferuje spore możliwości, a umysłowych gimboli nadal jest zbyt wielu.

Krótką pamięć masz (wiem, że to tylko jeden typ replik) :icon_wink:

bfdd881ad927.jpg

da9c7d43e405.jpg

To się w sumie sprawdza (mówię o kapsułach w kolbie, oczywiście nie przy wszystkich replikach... bo nie wszędzie na to miejsce jest). A tak to naturalnie, to czy wężyk przeszkadza czy nie - sprawa indywidualna.

Jutro z Taiwangun'a przyjdzie nam MB-08 na małe testy. Nie planuję tam wkładać magicznych komór, czy innych cudów. Ino promyka z SWD i gumkę HU systemy. Spust zostaje stock, cylinder też, może jakieś pierdółki sobie dorobię typu rączka przeładowania czy coś w tym guście, no ale... :icon_wink:

Edited by Zambezi