Grzybuch_ASG Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Witam, Jestem zainteresowany który mundur(wzór) byłby lepszy. Są 2 do wyboru: Woodland i Olive Oba kosztują tyle samo i problem w tym który wzór(ja byłbym za Olive) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 W lesie woodland. Quote Link to post Share on other sites
klimek2 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Bez różnicy, weź ten który Ci się bardziej podoba Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Bez różnicy, weź ten który Ci się bardziej podoba No niestety różnica jest woodland lepiej rozprasza zarys człowieka w lesie a olive będzie widoczny jako jedna zielona plama. @Grzybuch Jakiej firmy bierzesz ten mundur? Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Jeśli odpowiednio się poruszasz, to nie ma znaczącej w airsofcie różnicy. Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Co do oliwkowego, to u mnie SFU Helikona w tym kolorze po pół roku użytkowania zrobił się strasznie jasny (efekt czołgania, prania, prania, czołgania....). Dobrze sprawdzić jakość farbowania materiału przed zakupem nowego egzemplarza, albo kupić ciemniejszy odcień zieleni. Quote Link to post Share on other sites
Grzybuch_ASG Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Jakiej firmy bierzesz ten mundur? Biorę jakiś z allegro a dokładniej to ten: http://allegro.pl/mu...2642316027.html Edit: Chciałbym zaznaczyć jeszcze że mam kamizelkę w kolorze olive. Edited October 3, 2012 by Grzybuch_ASG Quote Link to post Share on other sites
Lechu001 Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Moim zdaniem lepszy byłby Woodland a kamizelka Olive będzie do niego pasować na luzie :) Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Olive to po prostu zielona plama, a woodland już rozmywa sylwetkę. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) Biorę jakiś z allegro a dokładniej to ten: http://allegro.pl/mu...2642316027.html A nie lepiej: a) dopłacić i kupić kontraktowy? b) iść do szmateksu i kupić kontraktowy, a za pozostałe pieniądze, w dowód wdzięczności za dobrą radę, sprezentować mi jakiegoś dobrego łiskacza? ;-) Bo z kopiami bywa różnie. Zarówno pod względem jakości wykonania, jak i materiałów (w tym trwałości nadruku). Ponadto, zastrzegając, że zdjęcie może nie odzwierciedlać faktycznych cech towaru, nie podoba mi się kolorystyka (odcienie), która wydaje się być odmienna niż w oryginale. Zważywszy na wskazane okoliczności, gdybyś jednak zdecydował sie na zakup ww. kompletu, opcja oliwkowa może być bardziej sensowna. Zakładam przy tym, że nie jesteś zainteresowany innymi (znacznie tańszymi) mundurami, o odmiennym wzorze kamuflażu i dlatego tego tematu nie poruszam. Edited October 4, 2012 by Kuba Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts