Guest mliva Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Witam, jestem początkującym graczem ASG. Obecnie posiadam półrocznego chińczyka AK47 CM.028, jak na początki jestem zadowolony, bo nic mi się z nim nie dzieje. Mam okazje do zakupu 2 latka firmy G&G M4A1 Combat Machine. Potrzebuje porady. Dodam, że gość chce za nią 350 zł, a ABS z wierzchu już nie jest w pięknym stanie juz po tych dwóch latach. Nie wiem czy opłaca mi się zakup tej repliki, czy nie będę żałować? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Za 350zł? Próbuje Cię w jajo zrobić, nówka za 450zł... 2 letnie za jakieś 250zł absolutnie maksimum. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 To żeś dowalił teraz... Jeżeli to Combat Machine nie ma uszkodzonego gearboxa, to będzie na pewno lepsze od CM 028. Jakkolwiek, to plastik i to plastik, zaczekaj, sprzedaj, dozbieraj i kup coś porządnego. Quote Link to post Share on other sites
Guest mliva Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 a gdzie mogę taką nówkę za 450 zł kupić? Najtańszą za 500 znalazłem tutaj http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1162 ale kompletnie nie wiem co to za sklep. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 a gdzie mogę taką nówkę za 450 zł kupić? Najtańszą za 500 znalazłem tutaj http://zbrojownia.li...roducts_id=1162 ale kompletnie nie wiem co to za sklep. To wchodzisz w dział sklepy i czytasz opinie o nim. Proste? Proste. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ten combat machine to bardzo fajna replika. ABS ma bardzo wytrzymały, replika ładnie strzela. Quote Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Ale dwuletnia już niekoniecznie. Nówkę jak już niech bierze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts