seger Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Do repliki jeżeli miałby byc zakładany silnik to raczej inrunner niż outrunner to po 1. Kwestia kolejna zrobienia układu sterującego sygnałem PWM. Mamy dostęp do tanich komponentów i specjalistów od elektroniki więc nie jest to dla nas skomplikowana operacja :icon_smile: Fajnie. Pytałem sie zaprzyjaźnionej firmy (polskiej) ile kosztowałoby zrobienie czegoś na pozór mosfetu z mikrostykiem, regulacją rof'u, zabezpieczeniem od spadku napiecia i przede wszystkim poborem prądu w sposób impulsowy a nie ciagły. 10 000zł netto przy minimalnym zamówieniu 200 sztuk. Koszt od sztuki ok 80zł netto hurt. dolicz Vat, ok 30 % narzutu. Czas realizacji projektu ok 2-5 miesiecy. Dzięki, darowałem sobie... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Bean, fajnie. Zrób, sprawdź, poka. Taka kolejność. Quote Link to post Share on other sites
Szpaku03 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Pożyjemy zobaczymy:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts