KeyKey Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Jak w temacie. A dokładniej, szukam wytrzymałej replik, dającej jakiekolwiek osiągi na stocku. Z tego co słyszałem, AUG jest całkiem celny, ale ciężki, duży i nieporęczny. Można go określić więc jako typowego chińczyka do lasu. G3 z kolei, jest ponoć małe, lekkie (nawet podejrzanie) i nadające się bardziej do CQB. Czekam na opinie i z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Bierz auga dlaczego? -to g3 wygląda jak zmutowane mp5 -środek ciężkości w augu jest przesunięty w stronę "kolby" [znajduje się zaraz za chwytem pistoletowym] w długim g3 środek ciężkości był na wysokości magazynka [nie wiem jak jest w tym mutancie] - w augu masz szynę na celownik a do g3 musisz dokupić[w g3 trudno jest wyregulować przyrządy celownicze] -i najważniejsze aug ma gb v3 Quote Link to post Share on other sites
KeyKey Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Dzięki mk8539020. Pomogłeś. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Zdecydowanie AUG. Quote Link to post Share on other sites
KeyKey Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 Aha jeszcze pytanie. Czy plastik w AUG-u jest wytrzymały tak jak np. G36C od JG? Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Plastik w Augu jest dość wytrzymały.. Wiadomo rzucać nim raczej nie będziesz :>. Quote Link to post Share on other sites
KeyKey Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 No cóż, mam nadzieje, że zasięg będzie jednak większy:-). Quote Link to post Share on other sites
KeyKey Posted October 15, 2012 Author Report Share Posted October 15, 2012 Chodziło raczej o to, czy przy standardowym upadku wytrzyma. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Tak.. Quote Link to post Share on other sites
KeyKey Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Bierz auga dlaczego? -to g3 wygląda jak zmutowane mp5 -środek ciężkości w augu jest przesunięty w stronę "kolby" [znajduje się zaraz za chwytem pistoletowym] w długim g3 środek ciężkości był na wysokości magazynka [nie wiem jak jest w tym mutancie] - w augu masz szynę na celownik a do g3 musisz dokupić[w g3 trudno jest wyregulować przyrządy celownicze] -i najważniejsze aug ma gb v3 Cóż, z tego co sprawdzałem (pisząc maila do ekipy gunfire) TO G3 ma górna szynę RIS. W tej wersji środek ciężkości jest przesunięty w stronę kolby. Pisanie o zmutowanym mp5 jest nieco bez sensu, bo mp5 jest wzorowane na G3. Edited October 16, 2012 by KeyKey Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts