maniakwp Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Witam, chciałbym zakupić sobie laser. Od razu zaznaczam że będzie to mój pierwszy laser. Opinii jest 'dużo', do tego kilka jest nie dostępnych. Więc znacie jakiś dosyć dobry ~mocny laser do najlepiej 200zł, który jest obecnie dostępny lub będzie za miesiąc/dwa? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 http://www.ebairsoft.com/small-532nm-green-sight-laser-scope-mount-p-974.html miałem, polecam. Tani i dobrze daje. Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Mogę Ci sprzedać ten: http://gunfire.pl/product-pol-1152193951-Laserowy-wskaznik-celu.html Mocny, zielona wiązka widoczna w nocy.Lekkie otarcia, używany ze dwa razy w boju, ze 20 dla bajery jak zajebiście świeci aż po niebo ;D Jakby co, pisz na PW. Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 na allegro masz http://allegro.pl/green-laser-celownik-z-bolt-btmk-2s-okazja-i2676002611.html polecam wojskowy :) mam i jest naprawde fajny Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 dexter - A o co chodzi z przesyłką? Piszą że za friko, wstępnie sprawdzam opcję wysyłki możliwy tylko paypal lecz to nie problem, problemem jest to że nie naliczają sobie kosztów przesyłki. Jak to jest? kfercik - Dzięki za propozycję, przemyślę. Lecz tak jak pisałem, mam zamiar zakupić ten laser za miecha/dwa.. Aczkolwiek będę pamiętał :) wilkosz - Tutaj niestety (lub stety) dla mnie lipa, bo szukam czegoś małego tudzież krótkiego aby można to zamocować na mp9 od kwa, i aby to jakoś wyglądało, a myślę że z takim 'pałągiem' będzie z deka dziwnie :D Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Nie napisałeś do jakiej repliki potrzebujesz ten laser Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Wysyłka za friko oznacza wysyłkę za friko. Jak Ci to mam inaczej napisać? :D Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 dexter - A o co chodzi z przesyłką? Piszą że za friko, wstępnie sprawdzam opcję wysyłki możliwy tylko paypal lecz to nie problem, problemem jest to że nie naliczają sobie kosztów przesyłki. Jak to jest? Ebairsoft wszystko wysyła "za darmochę" (tak naprawdę mają to wliczone w cenę po prostu) przy pomocy poczty lotniczej. Cena, którą masz podaną na stronie jest ceną ostateczną, którą zapłacisz. Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 to fakt jak do mp9 nie bedzie pasowało :) Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 (edited) tred211 KWA MP9. dexter xD Ok. Zdziwiłem się tylko :> @Edit: Nath Dzięki, teraz kapuje. Edited October 11, 2012 by maniakwp Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 To mój nie będzie dobrze wyglądał. Jest długi i gruby, kobiety za nim szaleją i aż piszczą na jego widok ;D Quote Link to post Share on other sites
maniakwp Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 Oj tam, może i by był. Toć nie będę fapował do tej repliki tylko będę jej używał :D Lecz to nie zmienia faktu, że chcę aby ten laser zmieścił się na dolną szynę, lub jak już będzie bida to na boczną i aby nie był długi na 20cm :D W każdym razie dzięki za pomoc, i pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts