Mixon Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) Okej, szybkie pytanie - szybka odpowiedź. Czy warto wydać te 50 zł więcej na oryginalne nakolanniki Alta, czy te chińskie podróbki ACM itp. niczym się nie różnią dla niedzielnego maniaka? Słyszałem o sypiących się Alta-lockach i ogólnie ekspresowe tempie psucia się tych tańszych. A Alty mam na miejscu i może się nawet trochę potarguję o jakiś mini rabacik :D Edited October 11, 2012 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Lepiej weż ALTY, przynajmniej masz pewny sprzęt i nie musisz się zastanawiać, czy ci się rozleci czy nie. Quote Link to post Share on other sites
Lechu001 Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Jako, że mam nakolanniki Alta Industries mogę śmiało stwierdzić, że są o niebo lepsze od tych zwykłych, chińskich. Mają przede wszystkim bardziej przemyślany zaczep, są wygodniejsze i nie złażą (pomaga w tym jeden z pasów, który jest gumowy). Moim skromnym zdaniem opłaca się dodać te 50zł ;) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 (edited) No, to temat wyczerpany, dzięki panowie. Edited October 11, 2012 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts