antar Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) Hejka. Ostatnio kupiłem Snipe Rrifle SVD style i od razu trzeba było tuningować. Zrobiłem początkową listę części, i chciałem się was spytać czy dobrze powybierałem niektóre części. 1 .Lufa precyzyjna. 2. Gumka Hop-up. 3. Stalowa głowica cylindra. 4. Wzmocniony tłok. 5. Stalowy wzmocniony zaczep tłoka. 6. Dwójnóg. 7. Magazynek. 8. Szyna montażowa. 9. Luneta. 10. Sprężyna. Z góry dzięki i jak by coś to podajcie co wy byście zmienili... Edited October 11, 2012 by antar Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Uch, jest baaardzo obszerny temat o SWD... Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Trochę okaleczysz to SWD taką lunetą. Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Głowicę cylindra dostaniesz u bart'a - 35 zł ( wliczona przesyłka ). Jeżeli chcesz to zrobić po najtańszych kosztach to tłok i zaczep tłoka to sprawa drugorzędna ( według mnie ). Ogólnie wszystko ok, pozostaje jeszcze kwestia gumki od HU. Jedni używają takiej co wybrałeś inni, jeszcze innej ( zapomniałem nazwy ale coś na F ). Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Jeżeli chcesz to zrobić po najtańszych kosztach to tłok i zaczep tłoka to sprawa drugorzędna ( według mnie ). Mnie ciekawi tylko po co to wymieniać. Udało sie komuś to rozwalić na m170 ? Bo nie pamiętam takiej sytuacji. Quote Link to post Share on other sites
antar Posted October 14, 2012 Author Report Share Posted October 14, 2012 Ok dzięki za odp. To zaczepu i tłoka na razie nie biorę. A jaką sprężyna max (mXXX) może wytrzymać bez wymian tłoka i zaczepu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts