leon40 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Witam .Mam pytanie czy ktoś wie coś o famasie czy to dobra replika -godna uwagi.Nie mam jeszcze gana i własnie zastanawiam sie nad nim Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Za dużego wyboru to nie masz bo jest tylko tm i cybergun.Gb v1,mało czesci,ale jak poszukasz to znajdziesz zapasowe.Podatny na tuning to on nie jest,i na twoim miejscu bym szukał czegoś innego. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Po co od razu tuning? Nie każdy chce tuningować, może zależy mu na dobrych osiągach i wytrzymałości części? Quote Link to post Share on other sites
Dukov Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Lepiej se odpuść Famasa bo CG jest do kitu a Tokyo Marui łatwo nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
dymek_nh Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) Lepiej se odpuść Famasa bo CG jest do kitu a Tokyo Marui łatwo nie znajdziesz. Na RWA jest dostępny, Madonion robi tam bodajże zamówienia. Tylko teraz pytanie czy kolega takim budżetem dysponuje w co raczej wątpię :) Edited October 12, 2012 by dymek_nh Quote Link to post Share on other sites
leon40 Posted October 13, 2012 Author Report Share Posted October 13, 2012 Na RWA jest dostępny, Madonion robi tam bodajże zamówienia. Tylko teraz pytanie czy kolega takim budżetem dysponuje w co raczej wątpię :icon_smile: witam . faktycznie na Rwa jest dostepny-dzieki za info .ale mam pytanie sa dwa rodzaje famasów któte sa produkowane z cybergun i murai który jest lepszy .Sadzac po cenie ten z murai ale wole popytać.Zalezy mi na tym że jak kupie coby sie nie psuło oczywiscie za czesto i jak z serwisem w Krakowie. I kto to jest Madomin -rozumiem ze przez niego zamawiam z murai.napisz cos wiecej na ten temat jestem tu nowy.Z góry dzieki tez jestem z NH Quote Link to post Share on other sites
mmmlllopg Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Oczywiście że famas od marui jest lepszy, a madonion to jest sklep. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Madomina to nie znam ale Murai to kawał wariata. Quote Link to post Share on other sites
dymek_nh Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 witam . faktycznie na Rwa jest dostepny-dzieki za info .ale mam pytanie sa dwa rodzaje famasów któte sa produkowane z cybergun i murai który jest lepszy .Sadzac po cenie ten z murai ale wole popytać.Zalezy mi na tym że jak kupie coby sie nie psuło oczywiscie za czesto i jak z serwisem w Krakowie. I kto to jest Madomin -rozumiem ze przez niego zamawiam z murai.napisz cos wiecej na ten temat jestem tu nowy.Z góry dzieki tez jestem z NH Se poczytaj http://madonion.eu/zamowienia-redwolfairsoft-r65.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts