patbal215 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Witam. Z tego co widzę jest problem z kupnem defenderów od ASG/KWA. Wie ktoś może kiedy będą znów wprowadzone do sprzedaży? Z góry dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Nie lepiej napisać do sklepów? Dostaniesz pewne informacje przynajmniej. Quote Link to post Share on other sites
patbal215 Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Pytałem się w paru sklepach i nie potrafią mi odpowiedzieć... Myślę że problem jest z dystrybucją KWA ? Quote Link to post Share on other sites
CasCadoR Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Na allegro są 3 defendery: http://allegro.pl/li...sg=0&string=kwa Quote Link to post Share on other sites
patbal215 Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Szukam repliki:http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8216&name=ASG_/_KWA_-_LMT_Defender_16_CQB_-_16685 Wie ktoś może gdzie można ją dostać :D? Quote Link to post Share on other sites
CasCadoR Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 http://allegro.pl/kwa-lmt-defender-patrol-ris-full-metal-2gx-i2704838036.html. Różni się jedynie kolbą. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 http://allegro.pl/kw...2704838036.html. Różni się jedynie kolbą. Nie tylko. Jeszcze długością lufy i chwytu przedniego. Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Tego modelu, którego poszukujesz nie ma już od paru miesięcy, o ile dobrze pamiętam od czerwca. Quote Link to post Share on other sites
crecik Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Asgshop dał takie info: Witam Z przykrością muszę Pana poinformować, że repliki ASG/KWA a w tym repliki o którą Pan pyta , nie powrócą do sprzedaży. Otrzymałam informację od firmy ActionSportGames dla której KWA robiło te repliki, że raczej zostaną one wycofane z ich oferty Wiąże się to z tym, że firma KWA przekazała swoje przedstawicielstwo na Europę firmie ze Szwajcarii i jak sądzę, nie chce ona mieć konkurencji w postaci replik firmy ASG. Firma ActionSportGames zapowiedziała wypuszczenie na rynek nowej linii Defender 1, jednak na razie nie mamy szczegółów na ten temat. Jak tylko pojawią się w sprzedaży wprowadzimy je do naszej oferty. W najbliższym czasie otrzymamy dostawy z replikami innych producentów : - za ok. dwa tygodnie powinna do na dotrzeć dostawa replika KWA, - za ok. cztery tygodnie powinna do nas dotrzeć dostawa replik Dytac, - za ok. pięć tygodnie powinna do nas dotrzeć dostawa replik G&P. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Właśnie pisałem z ASGshope'm i powiedzieli:Witam Z przykrością muszę Pana poinformować, że repliki ASG/KWA a w tym replika o którą Pan pyta , nie powrócą do sprzedaży. Otrzymałam informację od firmy ActionSportGames dla której KWA robiło te repliki, że raczej zostaną one wycofane z ich oferty Wiąże się to z tym, że firma KWA przekazała swoje przedstawicielstwo na Europę firmie ze Szwajcarii i jak sądzę, nie chce ona mieć konkurencji w postaci replik firmy ASG. Firma ActionSportGames zapowiedziała wypuszczenie na rynek nowej linii Defender 1, jednak na razie nie mamy szczegółów na ten temat. Jak tylko pojawią się w sprzedaży wprowadzimy je do naszej oferty. W najbliższym czasie otrzymamy dostawy z replikami innych producentów : - za ok. dwa tygodnie powinna do na dotrzeć dostawa replika KWA, - za ok. cztery tygodnie powinna do nas dotrzeć dostawa replik Dytac, - za ok. pięć tygodnie powinna do nas dotrzeć dostawa replik G&P. Jeżeli byłby Pana zainteresowany repliką której z tych firm, proszę o informację. Jak tylko dotrze do nas dana dostawa poinformuje Pan o tym mailowo. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts