FuterMaster Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Widzieliście takie rzeczy? Czy ktoś mi wyjaśni co jest powodem takiego wybuchu? Te WE są aż tak lipne? Link to post Share on other sites
asas Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 To, mój drogi, jest właśnie idea Shit Metalu. Być może zamek był już nadpęknięty przez wcześniejszy upadek i poszedł przy intensywnej eksploatacji przy "ciągłym", być może poszedł samoistnie, właśnie przez kiepską jakość owego metalu oraz spore obciążenia którym był poddawany. Link to post Share on other sites
FuterMaster Posted October 17, 2012 Author Report Share Posted October 17, 2012 To, mój drogi, jest właśnie idea Shit Metalu. Być może zamek był już nadpęknięty przez wcześniejszy upadek i poszedł przy intensywnej eksploatacji przy "ciągłym", być może poszedł samoistnie, właśnie przez kiepską jakość owego metalu oraz spore obciążenia którym był poddawany. W takim razie kolego powiedz, która firma ma lepszy (niezawodny) metal? Szukam dobrej beretty full metal ale nikt nie potrafi mi nic konkretnego doradzić. Link to post Share on other sites
OFF Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Założyłeś już jeden taki temat. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts