Dawajpieniądze Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) 1. Jak z wykonaniem tego pistoletu? 2. Czy da rade go rozbierać jak ostrego? 3. Jakie części są najbardziej narażone na usterkę i czy są dostępne w polskich sklepach? 4. Czy da rade do niego zamocować ten tłumik i nie będzie jakoś przeszkadzać blow backowi? 6. Jak z gazożernością? 7. Czy w tym gaziaku da rade coś tuningować? Sorry za drugi temat o Glocku. http://gunfire.pl/pr...letu-KP-03.html http://allegro.pl/me...2729708861.html Edited October 23, 2012 by Dawajpieniądze Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 1. Jako tako bez rewelacji ale lepiej niż army. 2. Podobnie jak ostrego. 3. Zbijak zaworu. Nie do dostania w Polsce, za granicą około 22$. 4. Kiedyś były lufy z gwintem ale je wymiotło z rynku. Może być ciężko. 6. Przeciętnie ale nie jest mała. 7. Tak. Gumka HU, lufa, uszczelnienie, sprężyna kurka, zbijak zaworu, głowica tłoczka BB, flaki BBunitu, uszczelki górne magazynka, zawory magazynka. Quote Link to post Share on other sites
Dawajpieniądze Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Oglądałem recenzje dzikiego oddziału tej repliki i narzekali że lufa jest lużna i grzechocze od lufe zewnętrzną przez co zasięg był mały, w każdym tak jest czy tylko oni mieli takie cos? Quote Link to post Share on other sites
dymek_nh Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Oglądałem recenzje dzikiego oddziału tej repliki i narzekali że lufa jest lużna i grzechocze od lufe zewnętrzną przez co zasięg był mały, w każdym tak jest czy tylko oni mieli takie cos? Prawdę powiedziawszy to szkoda się w to pchać. Jak ma być coś porządnego to tylko Marujec ale trzeba troszkę kasiorki na to wyłożyć :) Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ja miałem tego glocka i zasięg skuteczny wynosil na 0.28 mierzone miarką 45 m . Quote Link to post Share on other sites
Quchy Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 A tak z ciekawości, jest w tej cenie coś lepszego od KJW (jako całokształt)? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Własnie tez widziałem tamtą recenzję ale moim zdaniem trafili na jakiś wybrakowany egzemplarz bo przewinęło mi się tego przez ręce sporo (tania i popularna replika) i takich problemów nie miałem. Rewela toto nie jest i ma wady ale takich problemów nie miałem. Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Lufę z gwintem miał na allegro vip1977. Używam pistoletu, poszedł młoteczek, został wymieniony. Ogólnie sobie chwalę tą replikę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts