kewin007 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Witam Podczas podłączania akumulatora z kabelkami wychodzącymi z gearbox'a zobaczyłem iskry wychodzące z kabelka i zaczerwienienie w miejscu złączenia... i? i teraz nie działa. Co bym musiał wymienić, zrobić, oddać do jakiegoś serwisu? Bo sam nie wiem bo jestem nowy w asg. (na dodatek zrobiłem zakupy w "airsoftxtreme" i zamiast dostać replikę M4 Ris full metal BI-5181dostałem M4A1 BI-3281 i nie przysłali mi tam jeszcze kilka rzeczy) zero kontaktu zero odpowiedzi nic. No ale mniejsza z tym. Co zrobić z repliką? Bo jestem totalnie załamany po zakupach i tym że replika wgl nie działa :(( Link to post Share on other sites
Winiacz Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Wymienić kabelki. Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Broń boże wysyłać na gwarancję lub coś w tym stylu. I ostrzec znajomych przed ASXtreme. Link to post Share on other sites
vincenzo Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 No to się załatwiłeś kolego.. Link to post Share on other sites
kewin007 Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 Dzięki wszystkim, można już od daaaawna zamykać post bo wymieniłem bezpiecznik i wszystko działa;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts