Aurendil Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Czy możecie polecić jakieś dobre źródło z fizycznymi parametrami części do replik? Siła, sprawność, moc, pobierany prąd, silniczków elektrycznych, sprężyn itp. Szukając w internecie parametrów "systema magnum long" natrafiam na morze reklam i cenników. Jedyne do czego można dotrzeć to sensownie opisane parametry baterii (choć rezystancji wewnętrznej nie spotkałem) Może jest jakiś portal zagraniczny gdzie było by to opisane? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Nie. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Mozna ale trzeba wiedziec co szukac i gdzie ;) Laikowi te parametry i tak to nic nie dadza... Quote Link to post Share on other sites
Aurendil Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Laikowi te parametry i tak to nic nie dadza... A mi tak się składa mówią. Nie potrzebuje jakoś specjalnie wyjaśnień jak coś działa tylko dane techniczno fizyczne. Niutonów tyle i tyle. Pobór prądu w czasie pracy tyle i tyle. To nie są skomplikowane sprawy jak ktoś miał fizykę w liceum. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Tez malem fizyke i religie w technikum i co ?? Dalej twirdze, ze jestes laikiem.Ty nawet danych nie umiesz znalesc w internecie,bo nie wiesz czego masz szukac... Koniec tematu. Dalej mi sie gadac ani wyjasniac nie chce... Quote Link to post Share on other sites
Aurendil Posted November 7, 2012 Author Report Share Posted November 7, 2012 Koniec tematu. Dalej mi sie gadac ani wyjasniac nie chce... To po co po ponad tygodniu ciągniesz temat? Nie chce Ci się wyjaśniać ale trochę potrolować zawsze można? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts