Hazumu87 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Do tego zestawu potrzebujesz jeszcze protezy oka, kup dobre gogle/okulary. Taa ? bardzo ciekawe mam te gogle i testowałem z przylożenia z 440fps i jakoś nic się im nie stalo i jak dostaje po goglach to oczy dalej mam. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Taa ? bardzo ciekawe mam te gogle i testowałem z przylożenia z 440fps i jakoś nic się im nie stalo i jak dostaje po goglach to oczy dalej mam. Gratuluję,równie dobrze możesz sobie przyczepić plakietkę "nie szkoda mi oczu". Za 53zł może już kupić dobre okulary,a jak dołoży te 10zł to może trafi gogle Bolle Commander z dwoma szybkami - z atestami,a nie CHIŃSKĄ kopię niewiadomej jakości (pewnie marnej,chociaż zdarzają się wyjątki,co nie zmienia faktu,że to nadal ACM i lepiej nie ryzykować). Quote Link to post Share on other sites
Hazumu87 Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Wole latac w goglach nawet za 15zl niz w okularach za 200zl jak z nich nie korzystales to sie nie udzielaj. Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 (edited) Człowieku, jak takie bzdury piszesz to się w ogóle nie wypowiadaj, bo tyle siejesz zamęt... Na okularach nie można oszczędzać! A tak poza tym, na stronie jest napisane czarno na białym: "UWAGA! PRODUKT NIE JEST PRZEZNACZONY DO WYKORZYSTYWANIA PODCZAS GIER TAKTYCZNYCH/WOJENNYCH/ASG." Edited October 30, 2012 by Shuad Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Wole latac w goglach nawet za 15zl niz w okularach za 200zl jak z nich nie korzystales to sie nie udzielaj. Dlaczego wolisz gogle za 15zł niż dobre okulary? Nie lepiej już gogle za 200zł w takim razie? No tak zapomniałem,pewnie szkoda kasy na oczy. Dziwi mnie to czemu ludzie kupują taki badziew kiedy za takie same pieniądze można już kupić coś z atestami,bezsens. No,ale wiadomo że większy lans w podróbkach X800 niż w jakichś starych wielkich goglach lub okularkach ;) Co do "nieudzielania się" to radziłbym Tobie żebyś sam z tego skorzystał. Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 A najgorsze jest to, że jeszcze to polecają... Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Panowie, nie przejmujcie się. Toż to Mumintrolle. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Co do tego dopisku przy goglach to w papierach do moich gogli z Bolle,Revision i okularów z ESS też mam coś takiego :) Po prostu sklep się zabezpiecza. Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Wszelkie dopiski, że takowe rzeczy nie nadają się do ASG są po prostu zabezpieczeniem sklepu w sprawie roszczeń gdyby trafił się jakiś słabszy egzemplarz okularów/gogli i by ktoś stracił oko to sklep po prostu nie ponosi odpowiedzialności za sprzedanie wadliwego produktu który niby był do ASG ale sklep wyjaśnił przecież że mimo, że okulary mimo że nazywają się "ASG ochrona oczu, super ultra protect defense tower eyes vs bb" nie są przeznaczone do asg i gdy Ci szybka pęknie to nic nie możesz sklepu zaskarżyć. :) Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Pewnie macie racje, chociaż ja czegoś takiego nie miałem. W każdym razie nie jest napisane czy ma jakiś atest, więc lepiej nie ryzykować. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ja wrócę jeszcze do pierwotnych pytań. Kolego PicekGTR wbij sobie do główki, że - do 100zł kupisz dobrą pompkę (003 od AGM lub (gorsze) M47 od DE), - do 300zł nie kupisz dobrego elektryka (chyba, że używka ale z nimi różnie bywa) - nowe elektryki w cenie do 300zł to prawie na bank shit z plastikowym bebechami a to oznacza (i uwierz mi bo widziałem), że wnętrzności się szybko wyrobią i replika będzie do zadu już po paru użyciach. - najtańsze, nowe i sensowne elektryki zaczynają się od 300zł (chodzi o CM 028). Taa ? bardzo ciekawe mam te gogle i testowałem z przylożenia z 440fps i jakoś nic się im nie stalo i jak dostaje po goglach to oczy dalej mam. Taa? A ojciec mojego znajomego walnął samochodem w drzewo z prędkością ponad 80km/h i tylko nogę złamał. A nawet pasów nie miał zapiętych. I czego to dowodzi? Że walnięcie w drzewo z prędkością 80km/h powoduje tylko połamanie nogi? Nie. Nie dowodzi niczego. Ja Ci nie zabraniam biegać w goglach od ACM ale jak już je polecasz to chociaż napisz, że to nieprofesjonalna ochrona i jest ryzykowna. Z produktami ACM jest tak, że wszystko zależy od tego jaki produkt Ci się trafi. Masz szczęście to trafisz na dobry egzemplarz i nic Ci się nie stanie. A jak masz pecha to od podmuchu wiatru gogle się rozpadną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts