Limaxu Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) Witam, Niestety mój stan zdrowia nie pozwala mi dalej biegac w BW 2000,zastanawiam sie nad kupnem butów z DOBRĄ amortyzacja do ok.250. Jedyne wymagania to:dobra wentylacja,dobra amortyzacja,wygodne funkcjonalne.Zastanawiam sie nad HAIX 2005 oraz nad Meindl KSK Pozdrawiam :) Edited October 29, 2012 by Limaxu Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 (edited) Jako kręgosłupowiec z nieco zrąbaną ortopedią też jestem czuły na punkice amortyzacji. W moim przypadku dobrze sprawdzają się Gromy od Protektora. Mają wysokie podbicie więc można wzmocnić amortyzację przez włożenie dodatkowej miękkiej wkładki pod stopę. Edited October 29, 2012 by Michal_g Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Jako kręgosłupowiec z nieco zrąbaną ortopedią też jestem czuły na punkice amortyzacji. W moim przypadku dobrze sprawdzają się Gromy od Protektora. Mają wysokie podbicie więc można wzmocnić amortyzację przez włożenie dodatkowej miękkiej wkładki pod stopę. Tak! Alternatywnie HAIX2005. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Kup sobie buty trekkingowe - gwarancja dużo lepszej amortyzacji niż ciężkie trepy. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 na butach trekingowych nie za bardzo sie znam.Jeśli byłby ktos tak miły i podesłał kilka sztuk obuwia byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Wybierz się do sklepu outdoorowego i pogadaj z obsługą na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 tia....jedyny sklep w poblizu to Decathlon a obuwie Quechua[jakkolwiek się to pisze] jakoś do mnie nie przemawia..wolałbym coś z "działu militarnego" Jakieś mało uzywane LOWA/Meindl+wkłądka żelowa[pięta bądz cała]? Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 W żadnym wypadku buty używane. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 Chyba zrobie tak jak napisał "Michal_g" badz HAIX 2005 i wkładka silikonową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts