SaintPierre Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Oficjalny temat dotyczący głowic cylindra firmy Ultimate. Witam Mam pytania: Czy ktoś wstawił do repliki G36C JG 'pomarańczową' głowicę cylindra ultimate? A jeśli tak to z jaką dyszą? I czy były jakieś problemy czy wszystko 'gładko' się spasowało? Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Ja wsadzałem fioletową (do v.3) do G36C JG z dyszą stockową i wszystko gra. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Dobrze wiedzieć, że 'fioletowa' się sprawdza ale... zależy mi na 'pomarańczowej' bo ma gumowe 'czoło' jak 'niebieska', która sprawdziła się w M4. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Ja wsadziłem, z dyszą SHS daje szczelność aż do lufy :) Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Dobrze wiedzieć, że 'fioletowa' się sprawdza ale... zależy mi na 'pomarańczowej' bo ma gumowe 'czoło' jak 'niebieska', która sprawdziła się w M4. Ale fioletowa, to też cichy zestaw, też do niej pasuje grzybkowa głowica tłoka, wydaje mi się, że tylko po prostu inny kolor dali, inna seria itp. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Dzięki Panowie za szybkie odpowiedzi. Mam teraz jako taką jasność sytuacji. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts