EricSs0n Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Witam, Już niedługo staje przed wyborem repliki asg, jestem totalnym swiezakiem w asg więc proszę o poradę. Broń która mam na oku to: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152196794-Replika-karabinka-BOLT-Airsoft-B4A1.html Czy to dobry wybór? Na stronie sklepu pisze że replika ma 390fps a w testach na youtube osiąga maksymalnie 320. Cenie bardzo realistyke repliki tzn. Wygląd zewnętrzny i odrzut. Cenie również łatwą dostępność części do repliki. Replika musi być wytrzymała i dobrze wyważona. Czy wyżej podana replika B4A1 posiada te wszystkie cechy czy też lepiej zmienić decyzję i kupić inna replikę? Prosił bym o brak komentarzy że dla swiezaka jakąś słabsza replikę itp. Proszę również o argumentowanie swojej wypowiedzi. Przepraszam za błędy czy literowki ale pisze z telefonu i się śpieszę. Z góry dziękuję za pomoc. EricSs0n Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 (edited) Bardziej mnie przekonuje m4 KWA, ale nie znam tej repliki także ci nie powiem czy dobra. Interesują cię tylko repliki m4? Edited November 1, 2012 by JoHnnY:D Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Bardziej mnie przekonuje m4 KWA, ale nie znam tej repliki także ci nie powiem czy dobra. Interesują cię tylko repliki m4? No to skoro nie wiesz, to się nie wypowiadaj nie na temat. Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 (edited) Chłopaki ze Straszydła wrzucili jakiś czas temu teasera recenzji tej repliki, więc na dniach powinniśmy się doczekać testu Edited November 1, 2012 by Graszczur Quote Link to post Share on other sites
EricSs0n Posted November 1, 2012 Author Report Share Posted November 1, 2012 (edited) Wygląda na to że nie ma żadnej złej oceny B4A1 BOLTA więc wydaje mi sie że to dobra replika lecz czekam na więcej informacji. . Może ktoś posiada takowa replikę?? http://gunfire.pl/pr...owego-SR10.html A ta replika od KWA waszym zdaniem lepiej się spisze czy jednak zostać przy bolcie?? Bo słyszałem że KWA to najlepszą firma. A naprawdę jeżeli ta replika od KWA jest idealna to mogę zrezygnować z musu realistycznosci repliki (odrzut blow-back) i kupić właśnie KWA. Jak myślicie?? KWA czy BOLT Edited November 2, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts