Deimos Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Próbowałem ustalić jakich jednostek są to flashe (foto poniżej), jednak nie doszedłem do żadnych konkretnych i wartościowych informacji. Czy któryś ze znawców byłby tak uprzejmy udzielić mi odopowiedzi na to jakże nurtujące mnie pytanie? [ edit: w końcu udało mi się wrzucić tę pieprzoną fotkę ] Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Fotka nie dziala, zamiesc ja na imageshack. Quote Link to post Share on other sites
T.J. Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 - oba flashe po prawej (góra i dół, ten u góry chyba lekko znoszony ;)) to 1st Support Command - u góry po lewej - 18th Field Artillery Brigade (z 18 Korpusu Powietrznodesantowego) - na dole po lewej - 618th Engineer Battalion (też z 18KPD) Fajno, że mogłem pomóc 8) Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 Thanks za informacje, bardzo mi się przydadzą ; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts