Dawajpieniądze Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Czy do Vintowki Cymy pasuje lufa Promyka? Jestem nie pewny bo gdzieś przeczytałem że do jakiejś snajperki nie pasowała lufa i trzeba było dokupić komorę. Jeśli nie pasuje to, to co da rady tam włożyć do max 300zł? http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3060 Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Madbula 610 (albo 650mm nie pamiętam), koszt około 100-150 zł (też nie pamiętam dokładnie) Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Akurat Madbulle to najgorsze lufy. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 bzdury ... Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Skoro jesteś o tym tak przekonany to powiedz ile tych luf miałeś. Nie bez powodu są nie polecane, po za tym użytkownik chciał tam wsadzić Promyka, a Madbull i Prometheus to duża różnica. Edited November 7, 2012 by Dima666 Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Lufa powinna spokojnie wejść do SWD cymki :) Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Dima, wierz mi, że są gorsze lufy of Madbulla. Oczywiste jest, że madbull promykowi nie równy, ale stwierdzenie, że jest to najgorsza lufa jest bynajmniej moim zdaniem.. głupie. Jak na swój przedział cenowy, to daje radę. Za jakość się płaci, a jeżeli się nie chce płacić to trzeba się zadowolić tym co się ma. Pomijając fakt, że kolega faktycznie pyta o lufę promyka a nie madbulla.... Skoro stać go na promyka, to nie warto doradzać mu coś z klasy niżej. Edited November 8, 2012 by Cichy112 Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Racja, źle to ujełem. Quote Link to post Share on other sites
Dawajpieniądze Posted November 9, 2012 Author Report Share Posted November 9, 2012 To czy na 100% to będzie pasować bo nie chce zmarnować 300zł Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Do sprężyny od AK wchodzi... Do cymy też powinno, ale głowy sobie uciąć nie dam... Poszperaj na forum kto ma taką cymkę i napisz do niego, to w sumie replika którą mało osób póki co przemacało dokładniej, więc lepiej jest mieć informacje od sprawdzonego źródła aniżeli gdybać nad tym. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 nie łatwiej zadzwonić do sklepu, który to svd sprzedaje? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts