Optimus Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Witam wszystkich. Dawno nie patrzyłem na nowości w świecie asg. Postanowiłem to nadrobić i w sklepie broń.pl natknąłem się na replikę karabinu snajperskiego za około 700zł. Nie musicie mi uświadamać, że snajperka to tylko za 3 tysiące. Wiem to, nie zamierzam kupować tej repliki. Chodzi mi tylko o wasze skromne zdanie na temat tego karabinku, firmy, jak i jakości wykonania. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :) Link do karabinku: http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Karabiny-sprezynowe/Karabinek-ASG-TS-SX-9-kal.-6mm-sprezynowy/44746 Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 (edited) Badziewie ! Edited November 10, 2012 by otix96 Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Jeśli nie masz w zÅnadrzu 3000zł to nie wÅarto. Quote Link to post Share on other sites
Optimus Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 (edited) Czy da się edytować te cholerne posty? Pisałem z telefonu i się teraz z orientowałem jak to wyszło... Co do firmy, jak stoi na rynku asg? Edited November 10, 2012 by Optimus Quote Link to post Share on other sites
Reegz Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Kijowo, nic super za duże pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts