ranger01 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Witam wszystkich. Planuję zakup repliki od znajomego ale nie wiem czy tak mocno podkręcona replika długo pociągnie i czy warto się w coś takiego pchać.. Prosiłbym wypowiedzieć się na temat opisanej poniżej repliki: Replika to M4A1 AGM 031, jednak z tej repliki pozostał tylko metalowy korpus Modyfikacje jakie zostały wprowadzone w replice: Wymieniony cały gearbox z częściami systemy o mocy 550 fps: - Wzmocniony szkielet - Sprężyna M170 - Wzmocniona metalowa prowadnica sprężyny - Wzmocnione łożyska kulkowe 7mm - Zestaw helikalnych zębatek Super TorqueUp - Wzmocniony popychacz - Wzmocniony, poszerzony cylinder - Wzmocniona, poszerzona, głowica cylindra - podwójnie uszczelniona - Wzmocniona, poszerzona, łożyskowana głowica tłoka - Wzmocniona, poszerzona, uszczelniona dysza - Wzmocniony tłok poliwęglanowy - Niskooporowe kable - “Switch device” Wymieniona lufa na precyzyjną 6,04 mm o długości 534 mm Systemy - wymieniona komora Hop-up na metalową, ulepszoną komorę King Arms Replika pracuje na baterii Li-Po 11.1V 1600mAh 12C Firefox Po tuningu przebieg około 1000kulek Proszę o profesjonalne opinie na ten temat, bo wiadomo każdy swoje chwali jeśli chce to sprzedać, a mam obawy co do żywotności tej repliki, boję się że może się po jakimś czasie rozsypać. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 550fps na m170 to trochę mało. Nie znamy producentów części, więc o żywotności trudno jest się wypowiedzieć. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 GB Systemy i do tego bateria Frajerfoxa :-D Coś mi to się dziwne wydaje... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts