bucz12 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Wypowiedzcie sie o tej replice czy jest warta kupna http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/sr4a1-tactical-carabine-gen-iii-src.html Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Za tę cenę - niet. Quote Link to post Share on other sites
DratwaJAV Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) Z tego co czytam na forum od kilku dni, to lepiej kupic eMke od KWA lub EA - evolution airsoft Fakt jest taki, ze tej repliki nie posiadam i moje doswiadczenie jest zerowe jesli chodzi o asg. Wydaje mi sie, ze duzo osob napisze to samo. KWA lub AE Edited November 12, 2012 by DratwaJAV Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 moje doswiadczenie jest zerowe jesli chodzi o asg. Czyli bawimy się w Hołdysa - 'nie znam się, więc się wypowiem'. Pytał o SRC, nie trzeba mu od razu wciskać KWA. Quote Link to post Share on other sites
DratwaJAV Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Czyli bawimy się w Hołdysa - 'nie znam się, więc się wypowiem'. Pytał o SRC, nie trzeba mu od razu wciskać KWA. Jak widac, tak. Przynajmniej tak uwaza wiekszosc uzytkownikow, ze w tej cenie warte uwagi jest KWA. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 W kwestii samych replik elektrycznych to nie mam bladego pojęcia ale w tych kwestiach które ogarniam czyli klamki i snajpy to tak zwana większość zazwyczaj plecie bzdury... Quote Link to post Share on other sites
DratwaJAV Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 W kwestii samych replik elektrycznych to nie mam bladego pojęcia ale w tych kwestiach które ogarniam czyli klamki i snajpy to tak zwana większość zazwyczaj plecie bzdury... Robie to samo co ludzie na forach zwiazanych z informatyka. Pisze to co polecaja inni ewentualnie to co jest w poradnikach. Jak czytam niektore glupoty o zasilaczach to mnie krew zalewa. Tutaj pojawiaja sie osoby, ktore polegaja na opisach sprzetu ze sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts