EuropeanUnion Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Witam;) Będę za niedługo kupować kolejna replikę , zastanawiam się co lepsze. Jak uważacie? I dlaczego właśnie tak? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Cymka fajna,ale gb v2,i na dodatek lekko niestandardowy szkielet.Boyi są fajne,sam mam RK10's,i jako tako jestem zadowolony.Na plus tej repliki to mocne bebechy,GB V3 i dużo elementów wykonanych ze stali :) Quote Link to post Share on other sites
EuropeanUnion Posted November 12, 2012 Author Report Share Posted November 12, 2012 Cymka fajna,ale gb v2,i na dodatek lekko niestandardowy szkielet.Boyi są fajne,sam mam RK10's,i jako tako jestem zadowolony.Na plus tej repliki to mocne bebechy,GB V3 i dużo elementów wykonanych ze stali :icon_smile: Konkretnie chodzi mi o te:) http://gunfire.pl/product-pol-1152195059-Replika-karabinu-szturmowego-RK-10.html Bez żadnego tuningu daje radę? Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Też jestem za ak- v3 to jest coś, co w zasadzie nie sprawia problemów(o ile jest dobrze złożone). Daje radę, bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Ja bym też brał akacza Boyi-mocna, sprawdzona replika, choć osobiście dołożyłbym do wersji w pełni stalowej (choć sam mam znalowo-stalową i jest git). Quote Link to post Share on other sites
Qade Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Ogólnie Boyi lepszy niż cyma (ale nie zawsze) ale akurat w tym przypadku tak Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Miałem cymkę CM.041b Gearbox wytrzymały bardzo dobrze spasowany duża celność silnik bez problemu ciągnie 130 guardera, Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts