xsero0 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Strzelam sie z 1,5 roku i mam Rugera MK1 z KJW, ale chcem kupić elektryka. Szukałem czegoś poniżej 350 max. 400 zł i znalazłem http://gunfire.pl/product-pol-1152199141-Replika-PDW-BY-808.html. Warto, co sądzicie ? Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 W tej cenie najczęściej polecaną repliką jest cm 0.28, ew , g36 od jg lub jakaś mp5. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Jako pierwszy elektryk wszelkie eMki i eMkopodobne repliki Boyi nie są najlepszym wyborem, często są z nimi problemy i mają opinię dosyć awaryjnych replik. Zdecydowanie lepszym wyborem byłby zakup jednej z replik wymienionych przez Alanosa. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) W tej cenie dobrym wyborem będzie MP5 JG. Edited November 17, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 @ xsero0 skoro strzelasz się już półtora roku to powinieneś mieć chociaż jako-takie pojęcie o replikach. Koledzy podali Ci listę polecanych replik w tej klasie cenowej, sprawdź tematy o tych replikach a w razie wątpliwości pisz w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
xsero0 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Wiem, że powiniennem się jako-tako znać i brałem pod uwagę już wcześniej polecane repliki, ale oprócz nich (ceny poszły trochę w górę ) wpadło mi to Boyi w oko, więc się pytam. Prócz Boyi mam jeszcze ofertę JG G608-6 z Firefox i M4 (za ok. 600 z gunfire(nieznam modelu)) też z Firefox, ale niestety używki (teoretycznie sprawne). Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Używki to loteria. Jeżeli nie chcesz się naciąć to poproś kupującego o przegląd u neutralnego serwisanta. Quote Link to post Share on other sites
xsero0 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 A czy taki przegląd od razu pozwoli na wyłapanie jakiegoś uszczerbku ? Czy da się to załatwić za darmo (za ile ?) w milirary, albo w gunfire we Wrocławiu ? Jak myślisz ? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Miałem na myśli prywatnego serwisanta, sklepy z reguły wysoko cenią swoje usługi. Nikt nie zrobi tego za darmo, no chyba że znajomy ale nie będzie już to osoba neutralna. Możesz dogadać się z sprzedającym ,że leżeli pokryje koszty przeglądu i wszystko będzie ok to zdecydujesz się na jego replikę. Albo Ty pokryjesz koszty serwisanta, a sprzedający przesyłki. To już zależy od was i jak się dogadacie. Weź pod uwagę to ,że w replice będzie trzeba coś wymienić np. Baterię czy gumkę HU. Jeżeli koniecznie chcesz uniknąć serwisanta to zawsze możesz umówić się ze sprzedającym na obejrzenie repliki. Quote Link to post Share on other sites
xsero0 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Znam sprzedającego i nie ma problemu, żeby mógł postrzelać z repliki, ale na co patrzeć? , jakie uszkodzenia mogą ewentualnie wyjść na jaw ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts