Ellach Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Witam Otóż mam mały problem z moja m14. wygląda to tak iż jest ona stockowa i przy niskich i ujemnych temperaturach gumka nie podkręca, oczywiście kupiłem gumkę silikonową do niej wszystko ładnie pięknie kuleczki latają jak marzenie lecz teraz co chwila się zapycha. Co zrobić żeby kulki się nie zapychały? Poradźcie mi czy konieczne jest dokupienie nowej komory aby móc strzelać się w zimę czy też można to zrobić jakimś domowym sposobem ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Oczywiście zbyt wspaniałomyślne byłoby napisanie, co to za M14. I co to za kulki. I co to za gumka. Na szczęście mam moją kryształową kulę. Quote Link to post Share on other sites
Ellach Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 O przepraszam za tą lukę, no więc jest to m14 od CM kulki jakich używam to rockets 0,25g a gumka silikonowa prawdopodobnie od GFC (pewien nie jestem) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Czyli - kulki gówno, gumka gówno. Quote Link to post Share on other sites
Ellach Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Chodzi mi czy konieczna będzie wymiana komory hop-up czy wystarczy tylko lepsze kulki i gumkę ? Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Te kulki nie są złe. ........ Testowałeś?????Nie dużo różnią się od G&G _______________________________________________________ Co do gumy to spróbuj ją minimalnie "odkręcić" (docisk) Zobacz jaki będzie efekt. Źle założona guma być może jest. Kołnierz lubi się zawijać nie raz. Lub wsadź delikatnie wycior i zobacz czy czujesz opór w okolicach komory HU. Edited November 18, 2012 by P&P Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Troll, zignorować. Zmień gumkę na jakąś droższą, kulki zaś na dowolne, różne od chłamu, jakim są "Rakiety". Przykładowo: 1. Gumka HU: - Systema Energy - G&G 2. Kulki: - G&G - Madbull - Guarder - P&J Quote Link to post Share on other sites
Miszak Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Kulki P&J są słabe :( Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Lepsze od Rocketsów przynajmniej. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Te kulki nie są złe. ........ Testowałeś?????Nie dużo różnią się od G&G Nie wiem co bierzesz, ale to odstaw. Rocketsy to jedne z gorszych kulek, Od G&G różnią się znacznie, in minus oczywiście. Lepsze od Rocketsów przynajmniej. Porównywalny syf. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Dalej lepsze od Rocketsów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts