koval95 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Witam po długiej nieobecności na forum. Czy ktoś z was może miał to cudo techniki, tj macał albo strzelał i może mi coś powiedziec o wyglądzie i osiągach no i przede wszystkim o gb ? Quote Link to post Share on other sites
jakubj123 Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 mam takie cudo :D wykonanie pierwsza klasa, stal dobra, drewno też solidne tylko trzeba przemalować bo oryginalnie wygląda jak plastik.gearbox to pancerny v.7 lekko przerobiony zeby był blowback który swoją drogą bardzo fajnie chodzi :) Jak na 350 fps strzela fajnie dosyć celnie mimo krótkiej lufy.Rozkłada się tak samo jak oryginał co jest fajnym plusem.Wadą jest to że z kulkami i bateria waży to ponad 4 kilo co męczy rączki noi jeszcze mój egzemplarz przyszedł z niedziałającą gumką hopup i do tego po 100 strzałach coś się stało w gearboxie i nie chciało hulać.poszło do serwisu i wróciło w bardzo dobrym stanie(na gwarancji) i do dziś ładnie chodzi jak masz więcej pyań to PW Quote Link to post Share on other sites
koval95 Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Dzięki za odpowiedz przekonałeś mnie do zakupu i spełnienia marzenia z dzieciństwa xd Edited November 18, 2012 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Kojarzycie gdzie można dorwać kostkę stykową do tego cuda? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts