NooBSaiboT Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Mam zamiar zakupić jakiegoś plate carriera w najbliższym czasie. Pytanie jest następujące. Które firmy produkują w miarę dobrej jakości takie kamizelki? Chodzi mi o to aby nie rozpruło się to przy ubieraniu i obładowaniu jakimiś ładownicami. Czy kamizelki firmy condor się nadają ? Np. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_80_269&products_id=3553&name=Condor_-_Kamizelka_Taktyczna_CPC_-_Coyote_Brown_-_CPC-003 lub trochę droższa http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_80_269&products_id=3552&name=Condor_-_Kamizelka_Taktyczna_MOPC_-_Coyote_Brown_-_MOPC-003. Zależy mi na niewielkiej kamizelce. Mam zamiar z przodu doczepić do tego jakieś ładownice do magów od P90 lub m4 tak aby było miejsce na 4 takie ładownice. Jak ktoś może pomóc to niech się wypowie, ewentualnie poleci coś lepszego lub innego. Zależałoby mi aby był w kolorze coyote. Dzięki i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Wnioskuje że budżet to około 300-400zł? Weź tego MOPC, będzie wygodniejszy i pojemniejszy (może z czasem będzie chciał przenosić więcej sprzętu). Ewentualnie poszukaj używanego FAPC Flyye'a (komis) albo jakiegoś PC polskich producentów (MIWO, PSTG) PS. Do airsoftu Condor jest wystarczający. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Dzięki za odpowiedź. A ten lekki PC twoim zdaniem jest za mały? Mi to przypomina taką kamizelke MBSS o ile dobrze mówię. I kumpel ma i sobie chwali że wpakuje na te paski molle dużo rzeczy. Aha i jeszcze jedna rzecz. Wiem że mogę sobie zrobić krzywdę ACMem ale mam już takowe ładownice: http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/ladownice/udowa-ladownica-na-magazynki-p90-coyote-a-c-m.html I z tego co widzę to mają one te paski pod molle czy jak to się zwie. Pójdzie to zamontować na takiego PC jak sciągne te szelki trzymające ładownice na udzie ? Powinno chyba dać radę z tego co widzę. Aha i wiem co to ACM i nie musicie mówić że to jest padaka bo mam takie coś. Akurat mi to wystarcza nic się jeszcze nie rozpruło więc powinny dać radę w szczególności że nie są aż tak drogie w porównaniu do CONDORA (1 ładownica pojedyncza kosztuje 59zl) lecz narazie nie mam tyle funduszy na condora i bd biegał z kamizelą condora a ładownicami od ACmu. Później sobie to pozmieniam. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Gdzie Ty widzisz paski pod Molle'a? Poszukaj ładownic u Miwo lub w Currahee oni z tego co pamietam robia ladownice do P90 pod mollea Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Fajnie tylko że na Miwo są ładownice tylko w jednym kolorze a na Currahee nie ma wcale więc lipa. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Jak długo tu jestem, tak nie słyszałem nigdy większej głupoty :icon_biggrin: Wejdź jeszcze raz na stronę MIWO, sprawdź swoje informacje i wróć ;) Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 Faktycznie są kolory do wyboru zwracam honor. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Do CRH możesz napisać/zadzwonić - nie powinno być problemu z taką kieszenią. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Są jeszcze dostępne ładownice na specu CONDORA ale droższe za 59zł. Nie wiem zobaczę i coś wykombinuje. Edited November 19, 2012 by NooBSaiboT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts