KaPe Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Witam ! dostałem od kolegi magazynek do Beretty wykonany w całości z metalu. Problem w tym, że nie wie jakiego producenta. na spodzie magazynka wybite jest M92F . jeżeli ktoś rozpoznaje to proszę o odpowiedź . Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Widziałem taki w życiu raz czy dwa, wnioskuję więc, że to z najtańszych plastikowych gazówek (bo tylko z nimi nie mam styczności). Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Jeżeli KWC produkuje beretty, to prawdopodobnie jeden z wytworów tej firmy. Miałem Sauera tej firmy i magazynek był podobnie rozwiązany. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Wygląda jak magazynek do Beretty SRC/STTI (tania plastikowa bez blow backu) ale tam są plastikowe magazynki, Poza tym identyczne. Podeśle foty mojego maga to bedzie porównanie. Edited November 27, 2012 by l_isek Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Wygląda jak magazynek do Beretty SRC/STTI (tania plastikowa bez blow backu) ale tam są plastikowe magazynki, Poza tym identyczne. Podeśle foty mojego maga to bedzie porównanie. STTI odpada, zerknąłem na przycisk z tyłu magazynka i jest plastikowy, malutki, cały czarny, na spodzie żadnych wybić :) Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 STTI odpada, zerknąłem na przycisk z tyłu magazynka i jest plastikowy, malutki, cały czarny, na spodzie żadnych wybić :icon_smile: Jestes pewien? Jak dla mnie są identyczne: http://www.ballistic.pl/produkt/9275/Pistolety_gazowe/Repliki_ASG/STTI___Beretta_M9_Non_Blowback__GG104_.html#_ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts