nopel Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) Witam. Wczoraj zakupiłem RK01, czyli wersje z absem zamiast drewna. Chciałbym założyć sobie drewniane okładziny, ale nie wiem gdzie je kupić? Na taiwangunie itp., nie ma. Podobno pasują do niego okładziny od prawdziwego aks-74u. Czy jedynym źródłem ich kupienia jest moto weteran bazar itp., czy może gdzies je się dorwie? Pozdrawiam. Edited November 25, 2012 by nopel Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Prawdziwych okładzin w PL nie kupisz. Możesz u mnie nówki z RK dorwać, odezwij się na prywatnej. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) Szukaj na K-Var. Z wysyłką wyjdzie ci tyle ile ten smutny chińczyk :icon_wink: Edited November 25, 2012 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts