lordmatiz Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Witam. Zaginęła mi kartka z zapisanymi bebechami mojego maleństwa, a chciałbym sprawdzić jaki mam GB oraz do jakiego poziomu wytrzyma tuning siłowy. Istnieje jakiś sposób na rozpoznanie? Jest to GB v3 do Auga, na boku widnieje (chyba) numer seryjny niebieskimi cyframi 100916. Niestety poza tym nie ma żadnego napisu/grawerunku/czegokolwiek co byłoby w stanie podpowiedzieć jakiego jest autorstwa... Link to post Share on other sites
fusi Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Porób zdjęcia bebechów :) Jak aug to pewnie jg. Link to post Share on other sites
lordmatiz Posted November 26, 2012 Author Report Share Posted November 26, 2012 No właśnie niekoniecznie :) Bebechy były wymieniane... więc robienie zdjęć środka niewiele da... Istnieje chociaż szansa na odgadnięcie czy gb jest 'standardowy' czy 'wzmocniony'? Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Niebieskie cyferki na szkielecie?Stawiam browara,że to szkielet TM. Skoro bebechy były wymieniane,to właśnie zdjęcia bebechów są jedyną możliwością na ich rozpoznanie. Sam szkielet jest Bardzo fajny,zwłaszcza marujowski,który nie jest robiony z kurzu,kupy i paznokci. Link to post Share on other sites
musashi Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 (edited) Tak , po rozebraniu . upppp nitro szybszy :) Edited November 26, 2012 by musashi Link to post Share on other sites
lordmatiz Posted November 26, 2012 Author Report Share Posted November 26, 2012 A orientujecie się jakiego springa by mi takie cuś wytrzymało? Podobno był w środku M140 i chodziło cacy, później zmieniony na jakiś słabszy. Ogólnie gram jako parasnajper, a kulki lecą jakoś tak... wolno. Wolno, ale bardzo stabilnie i daleko (0.30g - pewnie to tego wina). Kumpel się śmiał, że może robić uniki jak Neo w Matrixie :D Link to post Share on other sites
Nitro Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Ja w gie trójce miałem m140.Nawet na -25 stopniowym mrozie szkielet sie nie posypał. Link to post Share on other sites
musashi Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Myśle że nie warto pchać nic więcej niż sp130 . Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Wszystko pięknie, tylko to nie jest dział o tuningu. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts