guzio29 Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Witam. Pod koniec stycznia 2013r. robię zamówienie z www.wgcshop.com . Paczka będzie szła paczką lotniczą (7-21 dni) i ograniczona będzie do 20kg wagi (więc lista teoretycznie ograniczona) Po złożeniu i opłaceniu zamówienia każdy otrzyma numer trackingowy przesyłki. Kontakt przez e-mail, telefon lub PW (preferował bym e-mail bądź telefon) - wszelkie dane otrzymacie w PW/mailu po zgłoszeniu chęci wzięcia udziału w zamówieniu. Zgłoszenia i przelewy zbieram do 18.01.2013 - TERMIN ZEROWY - Jak zamawiać (koniecznie postępuj wg. poniższej instrukcji): 1.Wysyłasz na mój mail guzio29@gmail.com: a) temat: WMASG-WGC-13/01*Twój Nick (taki sam będzie tytuł przelewu), b) Co chcesz zamówić: link do produktu, ilość, kod sklepowy produktu (+ ewentualnie rozmiar produktu). 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Z potwierdzeniem konieczne jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(personalia,adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do Terminu Zerowego czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W razie jakichkolwiek problemów (jak niedostępny przedmiot, itp.) kontaktuję się (najpewniej telefonicznie) i decydujemy co z tym fantem zrobić. 5. W dzień Termin Zerowy + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 6. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 7. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do Was. Link do sklepu: www.wgcshop.com Quote Link to post Share on other sites
H8er Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Zgłoszenia i przelewy zbieram do 18.01.2013 - TERMIN ZEROWY - Jak zamawiać (koniecznie postępuj wg. poniższej instrukcji): Brzmi znajomo.. :teeth: :teeth: :teeth: :teeth: Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 Akurat przypadkowa zbieżność, ale to chyba nie najważniejsze ?! Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 Część wpłat już do mnie dotarło. Do 18 stycznia czekam na resztę od zadeklarowanych osób. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 15, 2013 Author Report Share Posted January 15, 2013 Zostało ok 2kg wolnej przestrzeni ;) Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 1. ... 2. ... 3. Do Terminu Zerowego czekam na przelewy ... 4. W razie jakichkolwiek problemów (jak niedostępny przedmiot, itp.) kontaktuję się (najpewniej telefonicznie) i decydujemy co z tym fantem zrobić. // edit z godziny 19:39 : W gwoli ścisłości, bo po ostatnich dwóch PW mam wrażenie, że nie jest to oczywiste. O godzinie 17:00 ZAMKNĄŁEM zamówienie z WGC. Co za tym idzie, nie można już zamawiać. Jedyną możliwością jest kontakt przez tel 602-464-231 i przy założeniu, że a) jakoś się dogadamy b) otrzymam gotówkę do ręki !! Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 5. W dzień Termin Zerowy + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Jakieś nowe informacje? Paczka już idzie? Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Właśnie przeczytałem maila od nich (otrzymamy o 5:34). Paczka jest już w końcowym stadium pakowania. Wysyłka najprawdopodobniej w poniedziałek. Jak będę miał tylko numer trackingowy wrzuce go w tym temacie. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 Zamówienie miało być wysłane w poniedziałek/wtorek. Do tej pory nie dostałem info o wysyłce - czekam na odpowiedź w tej sprawie. Od 9 do 14 lutego mają tam chiński nowy rok. Więc może być opóźnienie w transporcie. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 otrzymałem odpowiedź z wgc. Mają tam jakieś opóźnienie z wysyłkami, więc zamówienie nadal jest w "oczekiwaniu na kuriera" Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 Po rozmowie z wgc: a) opóźnienie wynika z faktu, iż w najbliższym tygodniu rozpoczyna się u nich Chiński Nowy Rok i mają od groma roboty, przez co nie przekazali mi w poprzednim mailu, że opóźnienie wynika z faktu, iż kilka fantów było niedostępnych, mimo iż nie otrzymałem tej wiadomości wcześniej. b) postarają się nadać paczkę w poniedziałek rano, tak aby paczka opuściła Azję przed ich nowym rokiem. Wszystkie osoby, które biorą udział w tym zamówieniu z mojej strony chcę przeprosić, ale nie jest to sytuacja w jakikolwiek sposób zależna ode mnie. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 15, 2013 Author Report Share Posted February 15, 2013 Gloria. W końcu raczyli wysłać zamówienie !! CP853300383HK Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 22, 2013 Author Report Share Posted February 22, 2013 6. Paczka zatrzymana przez uc. W tym tygodniu jadę do nich po paczkę (zapewne we wtorek). Przy dobrych wiatrach, fanty do piątku będą u zainteresowanych. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Jestem w trakcie udowadniania, że nie jestem wielbłądem - firmą. Termin wysyłek paczek może się przesunąć o dzień lub dwa. Quote Link to post Share on other sites
Meche Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Jak sytuacja na froncie? Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Dziś tam jadę, bo nie odbierają telefonu. Pierwszy raz mam takie jazdy. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Jutro też tam jadę - mam nadzieję, że wrócę z paczka lub na paczce Quote Link to post Share on other sites
Meche Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 z paczka czy na paczce:)? Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted March 9, 2013 Author Report Share Posted March 9, 2013 Wszyscy powinni mieć już swoje fanty u siebie. Ogólnie proponuję wszystkim ograniczyć kontakt z celnikami z Pruszcza Gda. do minimum - wróciłem z paczką. Dżizys jakie tam mongoły pracują. Mod'zie - temat do zamknięcia ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts