Guest extremateria Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Ostatnio zauważyłem, że materiał na kolbie od mojej repliki brudzi. Co jakiś czas bawię się repliką. Po spojrzeniu w lustro zauważyłem, że moja lewa część twarzy jest czarna. Jak to można estetycznie rozwiązać? Na myśl przychodzi mi taka poducha na kolbę, lub jakieś inne coś. http://www.airsplat....-OSW-035M-7.jpg Tak to wygląda. Górną część trzeba jakoś zakryć. Taśmą obklejać nie będę. Edited November 27, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Możesz parakordem obwiązać. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Farba Ci się łuszczy? Jakiej firmy replika? Używka? Bo to znaczyć może, że ktoś dał dupy przy odmalowaniu. Odmontuj kolbę, przejedź papierem ściernym, pomaluj dobrą farbą. Albo owiń grubą skórą - będzie estetycznie i miło w dotyku, o. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Nowa replika, tylko na kolbie się to dzieje. To jest jakiś plastik, czy inny materiał, który pozostawia kolor na skórze po dotyku, ale nie od razu, po chwili. Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 A najprostsze rozwiązanie - izolka ? Z duck tape i izolki mam zrobioną bakę policzkową w Mossbergu AGM i się sprawuje idealnie. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Owiń paracordem, będzie fajnie działać i estetycznie wyglądać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts