KaXardas Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Miałem tą pompkę w łapskach, do budynku idealna lecz jeśli wyjdzie się poza budynek to jej zasięg jaj nie urywa. czyli warto? żeby nie odrywać się od tematu mogę polecić na początek kulki PJ... są taniutkie a dają nienajgorsze efekty Quote Link to post Share on other sites
Kikas Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Jakby była w promocji to oczywiście a za 150 zł to wolałbym 2 AGM :D Quote Link to post Share on other sites
MrKubek Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 (edited) Mój kumpel miał M56A pa miesiącu użytkowania zdecydował się jednak na tego AGM'a. Dużo lepszy zasięg, celność... jak na shotguna bardzo dobra, wykonanie jak na 50 złociszy wystarczające. Posiada krótką kolbę więc jest poręczny w budynkach lecz nie posiada jakichkolwiek przyrządów celowniczych. Kulki jakie do niego bym polecił to: http://www.taiwangun...zt-guarder.html Edited December 1, 2012 by MrKubek Quote Link to post Share on other sites
Shuad Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Według mnie lepiej latają 0,25g. I do tej repliki brałbym P&J, ponad 10zł tańsze, a do tego shotguna lepsze kulki nie są aż tak potrzebne. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Ja bym polecał: http://www.taiwangun.com/amunicja/kulki-0-2-g/kulki-0-20g-4000-szt-premium-p-j.html lub http://www.taiwangun.com/amunicja/kulki-0-25-g/kulki-0-25g-4000-szt-premium-p-j.html .23 tej firmy się nie opłaca... jednak do tego shootguna myślę że lepsze będą właśnie .20 Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Kulek PJ nie poleca się nawet to strzelby bo latają jak chcą. W mojej pompce używam 0,25 G&G i takie polecam. Nie ma co szczędzić paru złotych na kulkach. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Kulek PJ nie poleca się nawet to strzelby bo latają jak chcą. W mojej pompce używam 0,25 G&G i takie polecam. Nie ma co szczędzić paru złotych na kulkach. ja rozumiem że od "PeJotów" bardziej nadają się ziarna kukurydzy ale myślę że będą odpowiednie Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 ja rozumiem że od "PeJotów" bardziej nadają się ziarna kukurydzy ale myślę że będą odpowiednie Tak w sumie to sam sobie zaprzeczasz. Dobre kulki też są ważne. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 (edited) No właśnie chyba nie rozumiesz :icon_wink: P&J to ścierwo, czasami można trafić na dobrą partię. Ale po co ryzykować? edit: OFF szybszy ;) Edited December 2, 2012 by Andzia Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Z takim funduszem to nie ma co kombinować z gaziakami czy używanymi elektrykami. Trzeba brać AGMa i (tak jak napisał Grzesio93) uczyć się myślenia. Bo puścić milion kulek z AEGa i trafić przeciwnika to umie każdy ale przyczaić się czy podejść przeciwnika z pompką tak by pierwszym czy drugim strzałem "zabić" trzeba umieć. Do repliki jakieś dobre okularki/gogle i ewentualnie tani mundur (Fleck czy DPM). Z kulek polecam do AGMa wagę 0,23 lub 0,25. PeJotów używałem, nie zacinały się ale lepiej wydać pare złotych więcej i mieć parę "zabić" więcej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts