ForestUSMC Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Witam was drodzy forumowicze. Ma małe pytanko do was. A mianowicie. Posiadam kontraktową kamizelkę PASGT woodlanda w rozmiarze small. Ponieważ wzięło mnie na reko amerykańskiego GI z epoki Pustynnej burzy, planuję dokupić sobie do niej pustynny pokrowiec w kamo 6 color. Lecz nie wiem jaki rozmiar pokrowca by najlepiej do niej pasował. Tak rozkminiam nad rozmiarem pokrowca do niej small/medium ale nie wiem czy nie będzie za mały lub za duży. Czy ktoś z was mógłby mi pomóc ustalić odpowiedni rozmiar tego pokrowc?? Może ktoś z was zna kogoś, kto ma podobne walnięcie na tym punkcie jak ja i wie jaki rozmiar potrzeba;) ? Pozdro kompanii. Z góry dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Hmm... Na kamizelkę w rozmiarze small najlepiej będzie pasować pokrowiec w rozmiarze... small? Czy szukasz gdzieś haczyka? Ew. jeśli masz już takie obawy to może dogadaj się ze sprzedającym w kwestii ewentualnego zwrotu w przypadku niedopasowania rozmiaru. Quote Link to post Share on other sites
ForestUSMC Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 (edited) Właśnie haczyk jest w tym, że z tego co mi wiadomo, rozmiary pokrowców do tej kamizelki są trochę porąbane. Min następujące: xsmall (XS), small/medium (S/M) oraz large/x large (L/XL) nie wiem czy są jeszcze jakieś inne rozmiary bo te co wymieniłem są na pewno. W tym cała rozkmina :icon_wink: Edited November 29, 2012 by ForestUSMC Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 S/M. Quote Link to post Share on other sites
ForestUSMC Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 Na 100 % ?? ;P Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Tak. S/M jest na S i M. Quote Link to post Share on other sites
ForestUSMC Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 wiec tak. przymierzylem od kolesia pokrowiec rozmiaru S/M na moja kamizelke pasgt rozmiaru small. wnioski z tego sa takie, ze jest ciut za luzny lecz nie ma tragedii z tym. lezy na niej calkiem dobrze lecz dochodze do wniosku ze rozmiarr x/small lezalby na niej idealnie choc nie mam pewniaka. wiem ze bede polowal na rozmiar S/M. pisze to bo moze komus sie przyda ta informacja na przyszlosc. pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts