LEGOracer69 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Witam. Jestem tu nowy. Chciałem zadać kilka prostych pytań. Jeszcze nie kupiłem i nie wiem czy wybrać sport czy long. 1. Gdzie mogę znaleźć pasujące sprężyny? 1.5 Jak szukać tych sprężyn? 2. Na ile można sobie pozwolić? 3. Czy mocniejsza sprężyna z wersji LONG jest do znalezienia i kupienia? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 1. Nie są produkowane, gdyż ta replika nie jest przeznaczona do tuningu. może od japońskich shotów będą pasować, ale ich koszt to równowartość dwóch 003. 1,5. Wytrwale i efektywnie. 2. Na ile pozwala Ci sumienie. 3. W obu są te same sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
LEGOracer69 Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 3. W takim razie LONG ma dłuższą lufę? Na http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html jest delikatna różnica w Julach i w FPSach. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 3. Long ma taką lufę, jak Short. Różnica FPS to wymysł Krakmanów. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Mój egzemplarz Short po chronowniu w temp. pokojowej zaraz po zakupie wykazał: max. 341 fps min. 331 fps często powtarzalny wynik 335 fps Quote Link to post Share on other sites
Marjan Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Czy to tego modelu można zamontować Sprężyna M150 [ACM]? Jest na promocji u krakmanów i zastanawiam się czy by replika wytrzymała ja. P.S. Przepraszam za zabawę w grabarza ale nie widziałem sensu zakładania nowego tematu. Quote Link to post Share on other sites
Luminofor Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Nie będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Nawet jeśli będzie to nie ma sensu wsadzać tam mocniejszej sprężyny. Shotgun ma plastikowe bebechy - wątpie by wytrzymały mocniejszą sprężynę. To raz, a dwa jest takie, że shotgun ma wystarczającą prędkość wystrzału. Quote Link to post Share on other sites
Vel1828 Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 No, opłaca się czytać forum, bo miałem właśnie założyć temat dokładnie z tym samym pytaniem - właśnie uzyskałem odpowiedź :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts