kk_03 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Siema Przypadkiem natrafiłem na yt, na ten filmik: Zauważyłem tam fajną kamizelkę. Dobrze widać mniejwięcej od 31:16 do 31:35. Prosiłbym o podanie nazwy tej kamizelki i gdzie ewentualnie można ją dostać (kontrakt/replika). Szelki są brdzo podobne do tych z us lbv, ale ładownice na pewno są na ak, a kieszenie na granaty nie są pod ładownicami na magi tylko po boku kamizelki. Z góry thx za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Pachnie jak Grad albo Nerpa ale głowy uciąć sobie nie dam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Jednoznacznie ci nie chcę odpowiedzieć, jeśli ktoś ma pewność to śmiało :) http://frontowiec.com/index.php?k27,oporzadzenie-bojowe-kamizelki W każdym razie przejrzyj to ^ Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Obstawiam Grada. Wszystko na to wskazuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts