pudzian97 Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Potrzebuje bardzo szybko opini na temat tejże beretty. na więcej mnie nie stać więc prosze o ocone broni za te pieniądze. http://gunfire.pl/product-pol-1152192522-Replika-pistoletu-gazowego-GGB-9606-Green-Gas.html Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Ujdzie, jako najtańszy gnat GBB ujdzie. Ale cudów sie nie spodziewaj. Quote Link to post Share on other sites
pudzian97 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 a jak wytrzymałość? stosunek ceny do jakośći? Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Najlepszy stosunek ceny do jakości da ci to: http://redberet.pl/p/40/1152207326/pistolet-gc104-pistolety-co2-repliki-gazowe-repliki-asg.html jak chcesz tanie to bierz ten co ci podałem, jak chcesz coś z BB to lepiej dozbieraj na coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Tak Lisku, a potem wujek Dexter bedzie sie użerał z nieszczelnym magazynkiem na CO2? Tu się puknij... Przemilcze już polecanie klamki za 80zł w momencie kiedy pytanie jest o replikę za 180zł o kilka klas lepszą :D bo tutaj to norma. Quote Link to post Share on other sites
pudzian97 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 czyli ta co znalazłem jest dobra? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Nie jest dobra ale w tej cenie nie znajdziesz lepszej repliki podobnej klasy. Niestety, jak się ma 200zł to wybór jest jak między dżumą a cholerą :D. Ważne, że do tej repliki są części i jak coś zdechnie to daje się toto naprawić. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 (edited) Ok. podałem przykład tego co mogę polecić do kwoty 180 PLN (jest też wersja na GG ale słabsza, magi też nie są drogie), jeśli chodzi o klamkę z BB to osobiście wolałbym sobie darować albo dozbierać jeszcze z 2 stówki. Za 200 PLN można elektryka od cymy kupić, ma dobre opinie. Edited December 5, 2012 by l_isek Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Z opiniami jest tak, że co byś ludziom nie dał to będą chwalić. Oczywiście, dopóki nie pomacają po prostu czegoś lepszego. Cała masa osób chwali klocka cymy pomijając zupełnie jej badziewny zasięg czy wykonanie. Quote Link to post Share on other sites
pudzian97 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 od jakiej kwoty zaczynają sie dobra gazowa klamki? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Dobre-dobre czy "dobre" które ludzie polecają? Dobre dobre zaczynają się od 300-350zł za używkę (600-800 za nówkę). Coś "od biedy" to kwoty rzędu 300-500zł za nówki licząc, no, może na belle zapolować warto ale tylko nowsze serie. KJW nie są złe te na GG, Glocki ARMY ujdą itp. Problem z tymi "dobrymi" klamkami polega na tym, że one też się rypią jak złoto. Ich przewaga polega po prostu na tym, ze są do nich części. Quote Link to post Share on other sites
pudzian97 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 czyli do tej są części i z ograniczonym budżetem to najlepszy wybór tak? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 W okolicach 150-200zł raczej nie sądzę, abyś znalazł coś lepszego. Części są. Niektóre w Polsce (sprężynki spustu ;] na przykład), niektóre za granicą ale są. Quote Link to post Share on other sites
pudzian97 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 (edited) Po tytule tematu (jak zacząć?) wnioskuje, że ta Beretta ma być Twoją pierwszą repliką. Jeśli tak jest to pozwól, że zapytam czemu akurat chcesz gazową kamkę? Za 3 razy mniejszą forsę masz pompkę od AGM, która jest idealna na pierwszą replikę przy ograniczonym budżecie. No i nie ma w niej problemów z zakupem (nie trzeba kupować gazu - mniejsze koszty użytkowania) i uciekaniem gazu. Jedyny minus jest taki, że żeby strzelać trzeba ją ręcznie przeładowywać. Edited December 5, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
pudzian97 Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 nie mam już berette sprężynową od cymy. chciałem teraz gazówke żeby już posiedziała i sie przydała na coś. posiadam mp5 od jg i pomyślałem ze trzeba mi boczniaka Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Aha, ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts