Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaki Lipo alarm do batki?

Recommended Posts

Osobiście używam Li-po alarmu z wyświetlaczem LCD podwójnym buzzerem i możliwością ustawiania dolnego progu rozładowania, i jestem bardzo zadowolony. Urządzenie takie jest nie wiele większe od przeciętnego a posiada wiele zalet. Kosztował mnie on z tego co pamiętam ok 30 zł u Vip-a. Szczerze polecam, o ile jest gdzie w replice schować. Ja po walce z piłkami i pilnikami schowałem pod stopką kolby SF, zachowując przy tym możliwość regulacji.

Pozdrawiam serdecznie.

Kurczę, czyli muszę dać ponad 30 zł mówicie? I żeby miał LCD wyświetlacz, a on wtedy zapipczy jak spadnie batka pod niebezpieczny stan?

A i nie odp. mi czy muszę szukać lipo alarmu pod moją batkę 7,4 i 11,1?

Pisz po polsku.

Edited by seger
Ortografia

Sam używam ponad 8 pakietów różnego rodzaju Lipoli. Mam również buzzer (czyt. alarm do lipo) i uważam ze jest on zbędny.

Podczas używania lipo można spokojnie określić czy bateria jest wyładowana czy też posiada jeszcze trochę mocy, wystarczy dobry słuch oraz patrzeć na zachowanie się repliki (zaczyna wolniej strzelać/reakcja na spust jest mniejsza)..