Pitersen Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Witam, Szybkie pytanie szybka odpowiedź. Jeżeli mnie stać na niego to brać ją czy nie? Warta swojej ceny? Nie zalezy mi na jakimś wyjechanym tunningu oby rof i zasięg były przyzwoite. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
wilkosz Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 bierz w ciemno mam i nie zamienił bym na żadne inne m249 Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Absolutnie NIE nie bierz tego, chyba żeby powiesić na ścianie, posiada ona GB V2 co w m249 nie sprawdziło się i przy dłuższym użytkowaniu pękają gb, lepszym wyborem jest świniak od CA więcej kompatybilnych części i magazynków. Mała recenzja Link to post Share on other sites
Pitersen Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 Tylko ciężej dostać CA niż GP (przynajmniej mi) Link to post Share on other sites
wilkosz Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ca jest teraz na wmasgu i na allegro widzialem CA i wykonanie jest beznadziejne ja w swoim mam 450fps i smiga i nic nie pęka kolega napisał ze raczej nie chce go tuningowac mocno tak więc Polecam jesli chcesz miec solidną idealnie wykonaną replike Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 To nie jest dział "Szybkie pytanie - Szybka odpowiedź" ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts