Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tanie buty altama?

Recommended Posts

Witam, ostatnio przekopując forum zauważyłem temat w którym kilka osób dyskutowało o tych butach, podkreślając przy tym że to nie są złe buty za MNIEJ niż 100zł. No i tu moje pytanie, czy minęła era takich tanich altam, czy może istnienie takich to tylko wymysły i bajki. Poza tym czy taka cena to z demobilu czy o nówkach? I dzie gdzieś jeszcze tak tanio dorwać bo wszędzie widzę za ok. 200zł. Pozdrawiam serdecznie.

Witam, ostatnio przekopując forum zauważyłem temat w którym kilka osób dyskutowało o tych butach, podkreślając przy tym że to nie są złe buty za MNIEJ niż 100zł. No i tu moje pytanie, czy minęła era takich tanich altam, czy może istnienie takich to tylko wymysły i bajki. Poza tym czy taka cena to z demobilu czy o nówkach? I dzie gdzieś jeszcze tak tanio dorwać bo wszędzie widzę za ok. 200zł. Pozdrawiam serdecznie.

Zielona Pantera ma na pazzegro czasem stare altamy z demobilu. Mam takie drugi rok (od zeta, bcm, kosztowały 25PLN z przesyłką) i za taką cenę są nie do pobicia, zarówno na strzelanki, ale także do prac remontowo-konstrukcyjnych w domu i zagrodzi czy przy aucie. Katowane naprawdę ostro, wciąż nie dają się zedrzeć.