Kryhan Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Witam, ostatnio przekopując forum zauważyłem temat w którym kilka osób dyskutowało o tych butach, podkreślając przy tym że to nie są złe buty za MNIEJ niż 100zł. No i tu moje pytanie, czy minęła era takich tanich altam, czy może istnienie takich to tylko wymysły i bajki. Poza tym czy taka cena to z demobilu czy o nówkach? I dzie gdzieś jeszcze tak tanio dorwać bo wszędzie widzę za ok. 200zł. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Tanio jak już to dostaniesz kopi, albo zajechane używki. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Ja swoje Altamy Desert dorwałem na gromtrade.pl za 79zł. Co prawda demobil,ale moje były w świetnym stanie. Minął rok od kiedy ich używam i nie wygląda na to żeby to się zmieniło ;) http://gromtrade.pl/product-pol-474-Buty-Altama-desert-demobil.html Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Witam, ostatnio przekopując forum zauważyłem temat w którym kilka osób dyskutowało o tych butach, podkreślając przy tym że to nie są złe buty za MNIEJ niż 100zł. No i tu moje pytanie, czy minęła era takich tanich altam, czy może istnienie takich to tylko wymysły i bajki. Poza tym czy taka cena to z demobilu czy o nówkach? I dzie gdzieś jeszcze tak tanio dorwać bo wszędzie widzę za ok. 200zł. Pozdrawiam serdecznie. Zielona Pantera ma na pazzegro czasem stare altamy z demobilu. Mam takie drugi rok (od zeta, bcm, kosztowały 25PLN z przesyłką) i za taką cenę są nie do pobicia, zarówno na strzelanki, ale także do prac remontowo-konstrukcyjnych w domu i zagrodzi czy przy aucie. Katowane naprawdę ostro, wciąż nie dają się zedrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 Przy okazji, buty z demobilu są odkażane i odgrzybiane? Czy może być w nich jakaś mała niespodzianka? :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Ja w swoich znalazłem kartki świadczące o odkażaniu, ale dałem tak czy siak "na formalinkę" Quote Link to post Share on other sites
Kryhan Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 Dzięki wielkie za odpowiedzi :) Jakby ktoś miał jeszcze jakieś porady/ interesujące info to chętnie poczytam, bo jak narazie mojego rozmiaru nigdzie nie ma, więc sobie poczekam z zamawianiem ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts